Våra deltagares omdömen

Ulrica

Efter Silva Ultramind ESP-kursen öppnades en helt nyvärld för mig. Mirakel på mirakel avlöste varandra och det som jag aldrigtrodde kunde ske i mitt liv hände. Silva Ultramind ESP gav mig redskapen att gemin fysiska kropp avslappning och hälsa samt använda min mentala förmåga tillatt skapa ett liv fyllt av överflöd och framgång. Efter 13 år av sökandehittade jag till slut den rätta vägen till personlig utveckling.

Ulrica Sundqvist 40 år
Socionom och Reikimaster
Nordmaling

Detta skrev Ulrica på sin blogg:

"Har varit på kurs i tre dagar i Junsele och fått haft egen tid som jag inte haft de senaste 4½ åren. Att börja inse igen att jag faktiskt är en egen person, att hitta Ulrica igen.

Kursen var också helt underbar. ESP-förmågan har alltid varit väldigt stark hos mig men med kursen fick jag också hjälp att se vad viktig djupavslappningen och den egna tiden är för att ESP ska fungera. Trots att jag jobbat så mycket med min personliga och andliga utveckling gav denna kurs mig så enormt mycket och hjälpte mig att hitta kontakten med mig själv igen. Dessutom var det så roligt att se hur människor som aldrig varit i kontakt med sin ESP-förmåga bara på några timmar kunde sitta och berätta saker om en annan människa som den aldrig träffat förr i sitt liv, hur den bodde och beskriva människor som de hade i sitt liv. Tror att det blev en stark upplevelse för de flesta. En fantastisk lärare hade vi också, Bibbi Annander, som med sitt lugn, ödmjukhet och kärleksfulla sätt fick oss alla känna och verkligen tro på våra förmågor och kunna förändra våra liv till det bättre. Dessutom hade hon en otroligt behaglig röst som vägledde oss ner i alla övningar. Tack Bibbi!

Jag rekommenderar verkligen denna kurs för alla människor, oavsett hur mycket eller lite som man jobbat med sig själv och sin utveckling. Priset är helt överkomligt och det bästa är att man kan gå om kursen när som helst och var som helst i hela världen för endast 500 kr. Ett perfekt upp lägg. De flesta kurser man går är man så taggad och håller igång direkt efter men som mycket annat så avtar engagemanget med tiden, då man inte har någon support och ny inspiration som kommer till en. Detta ger en möjligheten att med jämna mellanrum till ett mycket billigt pris kunna gå om kursen och hålla energi och motivationen igång att arbeta med sig själv och sitt liv. Suveränt bra!" 

Läs mer på Ulricas blogg "Den fria själen".

 

 

Kursen var mycket intressant, precis som jag förväntade mig. Kunnig, trevlig och avspänd kursledare med världens behagligaste röst som lotsade mig igenom alla övningar utan att jag somnade en enda gång. Jag kände mig välkommen. Härlig kurshelg! Det här vill jag göra om!

Margareta Sandberg

 

Kursen har gett mig styrka. Jag har fått insikter som jag vet kommer att hjälpa mig och fantastiska verktyg. min avsikt med kursen var framför allt att jag ville fungera mer effektivt, vara mer kreativ och förbättra min intuition. Jag ville också få tillit till mina förmågor. Det känns som om jag har lyckats bra med det. Jag har mycket mer tillit till min intuition nu och jag känner mig supertaggad till att fortsätta att utveckla den. Jag vill bli riktigt bra på intuition och nu förstår jag att det är möjligt.

Budskapet om att ge service till hela mänskligheten tog jag verkligen till mig. Jag fick också budskap som jag tog till mig .
Jag känner mig starkare nu och det känns som att jag i mitt hjärta vet vad jag ska göra av mitt liv och hur jag ska leva.

Marco

Kursen har varit konkret med konkreta exempel och övningar. Lättförståelig och enkelt uppsatt. Mycket bra sammanställd. Jag kommer att nyttja övningarna privat och ser fram emot temakvällarna för vidareutveckling. Tack Karin!

Gordana Stakic

Karin som kursledare var inspirerande, övertygande och lugn. Blev lotsad genom alla övningarna i lagom tempo. Jag fick många aha-upplevelser när jag började förstå sammanhangen och känner att jag har fått de verktyg som jagbehöver för att hitta en balans i min vardag. En nyfikenhet att lära mig ännu mer har väckts.

Anonym

 

 

Kursen har lärt mig slappna av och lyssna till mitt inre mer. Lärt mig att jag har förmågor jag misstänkt att jag haft!

Anonym

 

Kursen har varit spännande, rolig, lugnande. Har för första gången lyckats stänga av alla tankar som oftast annars tar över och gör mig stressad/ledsen. Skönt att lära sig att koppla av och som sagt ”stänga av”. Blev imponerad av husbeskrivningen, trodde inte att det skulle fungera att beskriva någon annans hem där jag aldrig varit. Tack för roliga dagar!

Marie Broman

 

Kursen har lärt mig att vi faktiskt har mer förmåga än vad man kan tro – lita på sig själv!

Veronika Eriksson

 

Kursen har lärt mig att slappna av och hur jag ska hitta lösningar på mina frågor. Hur jag ska gå tillväga i livet, vilka val jag ska göra.

Rebecka Eriksson

 

Genom att gå kursen har jag hittat saker som jag inte trodde fanns eller klarade av. Enormt intressant!

Mats Sjölander